Caretech RF-Cryo

Tulevaisuuden kasvo- ja vartalohoito kiinteytykseen ja rypyille


Caretech RF-Cryo hyödyntää uusinta ra­dio­taa­juuse­ner­gi­aa sekä magneettipulsseja turvallisesti ja tehokkaasti. Laitteen teho perustuu energiaan, joka hoitaa ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. Hoitotuloksia kuvaillaan uskomattoman hyviksi. Ra­dio­fre­kvens­si­hoi­to lisää kol­la­gee­nin­muo­dos­tus­ta, joka on ihon kiinteyden perusta. Samalla ihon pintakapillaarit ja rasvasolut kutistuvat, solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Verenkierron parantuessa kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Iho tiivistyy ja kiinteytyy, minkä seurauksena pienet rypyt ja poimut katoavat.


Miten laite toimii?


Multipolaarinen RF-hoito toimii kuuden ihoon kosketuksissa olevan elektrodin avulla. Koska taajuus keskitetään hoidettavalle alueelle tehokkaasti, saadaan jo ensimmäisellä käsittelykerralla hyviä tuloksia. Keskitetyn taajuuden avulla tehoa myös tarvitaan vähemmän, jolloin käsittely on kivutonta ja miellyttävää.


Hoidettavat alueet


Caretech RF-Cryo on tehokas silmänympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa tehokkaasti myös "harakanvarpaisiin" silmien sivuilla ja alapuolella, sekä silmäpusseihin. Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, "hamsteripussit", huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja ihon yleiskiinteytys.


Tehokasta ja turvallista


Turvallinen ja kivuton ra­dio­fre­kvens­si­hoi­to tuntuu miellyttävänä lämpönä iholla. Hoidon jälkeen ei tarvita toipumisaikaa. Tehokkaan hoitomenetelmän ansioista kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen – tai ne voidaan unohtaa kokonaan.

IMG-20210118-WA0007-me.jpg

Yh­teys­tie­dot

Kirsi p. 040 7070747

Anette p. 044 7226868


Mustalahdentie 1 LH1

00960 Helsinki

© 2020 Kosmetologi Kirsi Niemi Tmi. Kaikki oikeudet pidätetään.